Green Glass Essential Oil Bottle
Transparent Glass Essential Oil Bottle
Blue Glass Essential Oil Bottle

Jiamei

Xuzhou Jiamei Glass Products Co., Ltd. Jiamei

Produk utama Botol kosmetik, jar krim, botol minyak wangi, botol minyak esensial Ngekspor jinis botol kosmetik kaca lan bahan plastik, kalebu botol lateks, botol krim, botol pondasi cair, botol intine, botol minyak wangi, botol cat kuku, botol minyak esensial lan sateruse. Botol kasebut kalebu botol kaca leher, botol kaca sing ditutup lan frosting botol kaca, lsp.

  • Xuzhou Jiamei Packing Products CO., LTD is a professional manufacturer and supplier of various (medium/high-grade) cosmetic glass bottles. Xuzhou Jiamei Packing Products CO., LTD is a professional manufacturer and supplier of various (medium/high-grade) cosmetic glass bottles.

    Penjualan Langsung Pabrik, Pangolahan Khusus

    Xuzhou Jiamei Packing Products CO., LTD minangka pabrikan profesional lan panyedhiya macem-macem botol kaca kosmetik (kelas menengah / kelas menengah).

  • Large storage area, a large number of spot goods, spot products on time.Large storage area, a large number of spot goods, spot products on time.

    Grosir, pasokan cekap

    Area panyimpenan gedhe, barang-barang barang sing akeh, produk sing tepat wektu.

  • Support processing customization, cost control, professional customer service, barrier-free communication, quality assurance, welcome to consult and order.Support processing customization, cost control, professional customer service, barrier-free communication, quality assurance, welcome to consult and order.

    Rega sing terjangkau, sawise laris adol

    Dhukungan kustomisasi pangolahan, kontrol biaya, layanan pelanggan profesional, komunikasi tanpa alangan, jaminan kualitas, welcome to consult and order.

  • SALE
    Wholesale Green Amber Glass Essential Oil Roller Bottle

    Grosir Amber Kaca Amber Kaca Minyak Geser ...

    Jeneng Produk Bahan Botol Minyak Esensial Kaca Amber Hijau Ukuran 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100 ml Kustomisasi Ya Layar Layar Sutra Layanan Hijau, stamping panas, frosting, label, warna cetak lan liya-liyane Port Lianyungang, Shanghai, Ningbo Botol minyak esensial T / T minangka produk utama Xuzhou Jiamei Glass Manufacture Co., Ltd. Botol minyak esensial silinder kaca amber ijo minangka salah sawijine. Botol minyak ijo digawe saka gelas amber. Botol gelas ...

  • SALE
    Wholesale Transparent Glass Essential Oil Square Bottles

    Grosir Kaca Transparan Kaca Minyak Esensial ...

    Jeneng Produk Botol minyak esensial kaca persegi Kapasitas 10ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100 ml Kustomisasi Cetha Ya Pembayaran Gaya T / T Contoh Penggunaan Botol minyak esensial Layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna cetak lan proses liyane botol minyak populer kanggo umum amarga desain sing unik. Beda karo silinder tradisional lan duwe bentuk sing unik. Yen dibandhingake karo bentuk silinder, bentuk kothak botol minyak ...

  • SALE
    rainbow colored essential oil roller bottles 5ml thick glass roller bottle with aluminum lid

    Botol roller penting minyak pelangi 5m ...

    Botol roller minyak esensial warna pelangi 5 ml botol roller kaca kandel kanthi tutup aluminium warna-warni kanggo minyak wangi penting Ukuran sampurna: sampurna kanggo minyak esensial, minyak wangi lan cairan liyane; Botol sing gampang diisi, diresiki lan digunakake maneh: gendul nampilake tumindak Rolling Staniless Steel Applocator sing dijamin ora netes utawa bocor; Aplikasi Gamelan: werni logam gulung kanggo aplikasi minyak sing gampang, ora ana maneh roller sing macet utawa tiba; Plancong siap: njupuk lenga saben ...

  • SALE
    colored 5ml 10ml leak proof steel roller ball glass roll on perfume bottles

    werni werni roller bocor 5 ml bukti bukti bocor ...

    Napa Pilih Kita 1. Pabrik langsung kanthi rega sing kompetitif, nyedhiyakake solusi kemasan ekonomi kanggo klien. 2. Insinyur sing duwe pengalaman, nggawe botol kaca sing apik. 3. LOGO khusus bisa dicithak 4. MOQ Rendah 5. Menehi diskon nalika sampeyan duwe $ 1000 6. Kirimake barang ing wektu sing tepat. Fitur Deskripsi Produk: - Kaca Nglindhungi Sinar UV sing Mbebayani. - Botol kaca sing tahan karat, bal praktis lan awet - Sampurna kanggo lelungan, gampang digawa, diisi ulang, portebel lan trep. - Cocog kanggo lo ...

  • SALE
    15ml Square Clear Empty Glass Nail Polish Bottle With Cap

    15 ml Persegi Kaca Kosong Kuku Kaca Botol ...

    Jeneng Produk Botol Polandia Kuku Kaca Kosong Kosong 15Ml Karo Bahan Cap Kaca Werna, uga warna sing disesuaikan kasedhiya. Kapasitas 15ml Moq (1) 5.000 pcs yen duwe stok (2) 50.000 pcs yen butuh produksi massal utawa mbukak jam cetakan anyar (1) Simpenan: sajrone 3-5 dina sawise nampa pembayaran (2) Metu saka stok: 25 ~ 30 dina sawise nampa pambayaran. Pelabuhan: Shanghai, Qingdao utawa Lianyungang Nangani Stamping Panas, Elektroplating, Percetakan layar sutra, Sp ...

  • SALE
    12ml pink customized glass nail art gel polish bottle with brush

    12 ml pink gelas khusus seni kuku seni gel ...

    Jeneng Produk 12 ml pink nail art gelas seni botol botol gel nganggo sikat Bahan Kapasitas Kaca 12ml Teknologi cetakan sutra logo / logo stamping panas / lukisan permukaan / UV Coat MOQ 10000 Waktu Pengiriman 7-15 hari Sampel Gratis, dikirim ing 3-5 dina kanthi conto sing kasedhiya . 7-10 dina kanthi conto sing disesuaikan Warna putih ireng, abang, biru, kuning, coklat ungu, ijo utawa khusus Q: Apa sampeyan produsen? Wangsulan: Ya, kita pabrik. Pabrik kita ...

  • SALE
    High-grade Lancome series of men’s skincare packing glass bottles

    Seri Lancome kelas dhuwur pria ...

    Jeneng Produk Serat Lancome botol kaca kemasan perawatan kulit pria Pencetakan Logo Ya Gaya Sampel Pengiriman DHL, Fedex, UPS, Pengangkutan Udara, Pengangkutan Laut OEM Minangka panjaluk sampeyan Koleksi Kosmetik Lancome kanggo Pria minangka salah sawijining set kosmetik sing kasedhiya kanggo pria. digawe saka kaca kanthi kualitas dhuwur, sing misahake kosmetik saka njaba lan nyegah penguapan lan kontaminasi cairan. Gelas ngisor iki dirancang supaya luwih kenthel lan ...

  • SALE
    Luxury cosmetic packing sets empty glass beauty cream bottles and jars

    Kemasan kosmetik mewah nyedhiyakake kaendahan gelas kosong ...

    Jeneng Produk Kosmetik pasuryan kecantikan mranata Port Shanghai, Lianyungang, Qingdao Payment T / T Shipping DHL, Fedex, UPS, Freight Air, Sea Freight OEM Minangka panjaluk sampeyan Set kosmetik pasuryan Kecantikan duwe tampilan sing alus. Kaca-kaca kasebut digawe saka gelas alus lan gelas kasebut bisa dirancang kanthi macem-macem warna miturut sarat sampeyan. Gulu lan tutup botol diukir kanthi pola gaya mewah sing ringan, saengga botol umume katon mewah lan alus. Dadi kosmetik kaya iki n ...

  • SALE
    Slight-luxury oval egg liquid foundation essence clear glass bottles

    Yayasan endhog cair oval sing mewah mewah ...

    Jeneng Produk oval cair pondasi esensi botol kaca bening Bentuk Oval / endhog Kustomisasi Ya Pembayaran T / T Pengiriman DHL, Fedex, UPS, Pengangkutan udara, Kargo laut OEM Minangka panjaluk layar sutra Kerajinan, stamping panas, frosting, label, warna cetak lan liya-liyane Awak saka dhasar cairan dhasar oval cair botol kaca bening dirancang kanthi bentuk endhog lan katon bunder lan lucu. Awak botol digawe saka gelas, sing sehat lan ramah lingkungan ....

  • SALE
    High quality Square Transparent Glass Dropper Liquid Foundation Bottles

    Kualitas tinggi Kaca Transparan Kaca Dropper ...

    Jeneng Produk Persegi Kaca Transparan Kaca Botol Cairan Craft layar sutra kerajinan, stamping panas, frosting, label, warna cetak, dekorasi tembakan lan proses liyane Aplikasi Sampurna kanggo Liquid Foundation Shipping DHL, Fedex, UPS, Pengangkutan Udara, Kargo Laut OEM Minangka Gaya Panjaluk Botol dhasar cair transparan Persegi digawe saka kaca bermutu, perlindungan lingkungan sing apik, lan sesuai karo standar kualitas nasional. Iku ...

  • SALE
    1/6oz 5ml mini roll-on glass essential oil bottle metal roller ball home fragrance bottle

    Botol minyak esensial gelas gelas 1 / 6oz 5 ml ...

    Penanganan Permukaan Panas Stamping Industri Menggunakan Bahan Dasar Perawatan Pribadi Kaca Bahan Bahan Kaca Kaca Kerah Kaca Tipe Penyegelan Gulung Digunakake Bahan Penting Minyak Asal JiangSu, China Nomer Model BLP-5ml Jeneng Merek JiaMei Bahan Kaca warna kanggo nggunakake botol parfum wangi kanggo Farmasi , isi krim mata, minyak mengkilap, minyak wangi lsp. Werna warna UV kasedhiya kanggo botol minyak wangi wangi Pangiriman botol wangi panganggo 35 dina kanggo ...

  • SALE
    10ml crystal gemstone perfume bottle glass essential oil gemstone roller ball bottle

    10 ml permata kristal botol parfum kaca esse ...

    Permukaan Penanganan Offset Percetakan Industri Nggunakake Bahan Dasar Perawatan Pribadi kaca Bahan Bahan Kaca kaca Bahan Kerah Kaca Jenis Penyegelan Gulung Digunakake Bahan Penting Minyak Asal-Usul Hebei, China Nomer Model 10ml Jeneng Jeneng Jia Mei Bahan Kaca Volume 10ml Tipe tutup Aluminium / Warna Cap bambu sodalite; jasper mripat macan; aventurine ijo; fluorit; jasper abang Panganggone minyak esensial / parfum MOQ 100 pcs Wektu timbal 12-24 jam sawise entuk mbayar Sampel gratis ...

Jiamei

Xuzhou Jiamei Glass Products Co., Ltd. Jiamei

Produk utama Botol kosmetik, jar krim, botol minyak wangi, botol minyak esensial Ngekspor jinis botol kosmetik kaca lan bahan plastik, kalebu botol lateks, botol krim, botol pondasi cair, botol intine, botol minyak wangi, botol cat kuku, botol minyak esensial lan sateruse. Botol kasebut kalebu botol kaca leher, botol kaca sing ditutup lan frosting botol kaca, lsp.