• sub_head_bg

Botol parfum permata kristal 10ml botol esensial minyak es batu permata rol

Bahan: stainless steel, kaca.
Werna: kuning.
Kapasitas: 3ml / 0,1oz, 5ml / 0,2oz kanggo pilihan sampeyan.
Pengepakan: 24 lembar saben pesenan.


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Lumahing Percetakan offset
Panganggone Industri Perawatan Pribadi
Bahan Dhasar gelas
Bahan Awak gelas
Bahan Kerah gelas
Jinis Sealing Roll On
Gunakake Minyak atsiri
Papan Asal Hebei, China
Nomer Model 10ml
Jeneng Merek Jia Mei
Materi Gelas
Volume 10ml
Jinis tutup Tutup Aluminium / pring
Werna sodalite; jasmer mripat macan; aventurine ijo; fluorit; jasper abang
Panganggone minyak esensial / parfum
MOQ 100 pcs
Wektu timbal 12-24 jam sawise entuk pembayaran
Conto sampel gratis
Werna tutup perak / pring
Tembung kunci botol roller minyak esensial permata

1. Bahan: stainless steel, kaca.Warna: amber.Kapasitas: 3ml / 0.1oz, 5ml / 0.2oz kanggo pilihan sampeyan. Paket: 24 lembar saben pesenan.
2. Botol kasebut minangka kasus riasan sing bisa diisi ulang. Cocog kanggo diobati, obat nyamuk, krim, pelembab, minyak esensial encer, minyak parfum utawa cairan liyane. Sampurna kanggo lelungan utawa ing tas cilik.
3. Tampilan botol iku gampang lan loman, cangkeme rata, sisih ngisor alus, kekandelan tembok seragam, kilap padhang, panyegelan kuwat, lan kualitas produk bisa luwih dijaga.
4. Ukuran drum ngidini gesekan seragam sing luwih apik karo cairan tanpa kakehan sampah. Tutup nggawe botol luwih nutup lan nyegah produk bocor. Gampang diresiki lan digunakake maneh.
5. Sampeyan bisa nggunakake bahan alami kanggo nggawe rempah-rempah sing disenengi lan seneng DIY. Penampilan botol bayi sing apik uga bisa diwenehi hadiah kanggo wong liya

Bahan: plastik, stainless steel, kaca.
Werna awak: kuning, *, biru, transparan, siji kanggo saben warna.
Ukuran: kaya sing ditampilake ing gambar.
Kapasitas: 30 ml / 1 oz
Pengepakan: 4 lembar saben pesenan.

Botol iki minangka wadhah kosong sing bisa diisi. Botol transparan, tutup plastik, bal waja tahan karat. Kisaran aplikasi sing jembar, bisa nutupi cairan aliran tinggi, nanging tutupe kenceng. Tampilan botol sing sederhana lan murah, cangkem botol iku rata, sisih ngisor alus, kekandelan tembok padha seragam, kinclong padhang, cahya dhuwur, panyegelan kuwat, kualitas produk bisa luwih dijaga.
Kaca ora gampang ditanggepi nganggo kosmetik, perlindungan lingkungan lan resik. Awak pena sing transparan bisa nglindhungi kosmetik saka cahya *. Tutup nggawe botol luwih nutup, supaya sampeyan bisa luwih yakin nalika nggawa lan nggawa, lan drum ukuran ngidini supaya luwih apik digosok kanthi cairan tanpa mbuwang akeh banget. Gampang diresiki lan digunakake maneh.
Sampeyan bisa nggunakake bahan alami kanggo nggawe rempah-rempah favorit lan nyenengake DIY. Penampilan botol bayi sing apik uga bisa diwenehi hadiah kanggo wong liya.
Digunakake kanthi wiyar: Wadah sing bisa diisi bisa digunakake kanggo *, obat nyamuk, * krim, pelembab, minyak esensial sing diencerke, minyak wangi utawa cairan liyane. Sampurna kanggo lelungan utawa ing tas cilik sampeyan.
Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, kirim email lan kita bakal wangsulan sajrone 24 jam. Matur nuwun kanthi sanget!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita