• sub_head_bg

Botol cat seni gel kuku seni khusus 12 ml nganggo sikat

Produk: 12 ml botol cat seni gel kuku khusus pink nganggo sikat
 Lingkup aplikasi: Minyak panyimpenan, serat asetat, cat, cairan laboratorium.
Bahan: botol kaca transparan; Gampang dideleng sisa dandanan
Gampang digunakake: botol minyak karo corong, gampang dibuwang bahan
Apa Klebu: Botol + Sikat + Tutup


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Botol cat seni gel kuku seni khusus 12 ml nganggo sikat

Materi

Gelas

Kapasitas

12ml

Teknologi Lumahing

logo cetak sutra / logo stamping panas / lukisan permukaan / Coat UV

MOQ

10000

Wektu Pangiriman

7-15 dina

Conto

Gratis, dikirim ing 3-5 dina kanthi conto sing kasedhiya.

7-10 dina nganggo conto khusus

Werna

Ireng putih, abang, biru, kuning, coklat ungu, ijo utawa adat

P: Apa sampeyan produsen?
Wangsulan: Ya, kita pabrik. Pabrik kita dununge ing Kutha Xuzhou, Provinsi Jiangsu.
P: Apa jumlah pesanan minimum kanggo toples sampeyan?
Wangsulan: Jumlah pesanan minimum minimal kanggo botol kaca yaiku 10.000. Ana 3000-5000 botol krim lan 20.000 botol bubuk kosmetik. Kanggo stoples umume, kita duwe saham, sing bisa nyuda jumlah pesanan minimal.
P: Apa kita bisa menehi logo layar sutra / cap panas?
Wangsulan: Ya, kita bisa nampilake logo cetak / cap panas, utawa nyedhiyakake layanan desain logo sing sederhana.
P: Kepiye carane mbayar?
A: Simpenan 50% dibutuhake kanggo T / T, lan saldo mbayar sadurunge dikirim. Kita nampa T / T, Westem Union, L / C, Payapl.

Napa milih kita / Plastik Yicai?
1. Kita ngasilake bahan dhewe, sing ndadekake rega luwih kompetitif lan pengiriman luwih cepet.
2. Kita nyedhiyakake layanan ODM lan ngirim macem-macem gaya lan desain paling anyar kanggo pelanggan saben wulan.
3. Kita kerja sama karo pelanggan utama ing Jerman / 40%, US / 25%, UK 10%, Kanada / 5%, Italia / 3%, Spanyol / 5%, Prancis / 3%, Rusia / 5%, Korea Selatan / 2%, Jepang 2%.
4. Kita duwe laporan tes standar kanggo macem-macem pasar saka SGS utawa ITS, kirim email kanggo njaluk salinan laporan tes.
5. Botol kaca bisa nyedhiyakake sertifikat asal.
6. Kita duwe pengalaman akeh nyedhiyakake layanan berkualitas kanggo pengecer.
7. We welcome ITS utawa SGS FRI, lan bisa menehi jaminan kualitas 60 dina.

Kepiye supaya pesen?
1. Persetujuan sampel.
2. Sawise nampa sertifikat investasi, pelanggan setor setoran 30% utawa mbukak surat kredit.
3. Pelanggan nyetujoni conto pp lan entuk laporan tes yen prelu.
4. FRI.
5. Atur pangiriman.
6. Pemasok ngatur dokumen sing dibutuhake lan ngirim salinan dokumen kasebut.
7. Pelanggan pengaruhe mbayar imbangan.
8. Suplier ngirim dokumen utawa telex asli kanggo ngeculake barang kasebut.
9. Jaminan kualitas 60 dina sawise dikirim.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita