• sub_head_bg

Botol Polandia Kuku Kaca Kosong Kosong 15ml Karo Tutup

Produk: 15ml Botol Kuku Kaca Kosong Korsel Batal Dengan Tutup
Lingkup aplikasi: Minyak panyimpenan, serat asetat, cat, cairan laboratorium.
Bahan: botol kaca transparan; Gampang dideleng sisa dandanan
Gampang digunakake: botol minyak karo corong, gampang dibuwang bahan
Apa Klebu: Botol + Sikat + Tutup


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Botol Polandia Kuku Kaca Kosong Kosong 15Ml Kothak Karo Tutup
Materi Gelas
Werna Kasedhiya warna sing jelas, uga selaras.
Kapasitas 15ml
Moq (1) 5.000 pcs yen duwe stok
(2) 50.000 pcs nalika mbutuhake produksi massal utawa cetakan anyar
Wektu Pangiriman (1) Simpenan: sajrone 3-5 dina sawise nampa pembayaran.
(2) Metu saka stok: 25 ~ 30 dina sawise nampa pambayaran.
Pelabuhan: Shanghai, Qingdao utawa Lianyungang
Penanganan Lumahing Stamping panas, Elektroplating, Cetak layar sutra, Lukisan semprotan, Frosting E, Decal, Label dll.
Papan Asal Xuzhou, Jiangsu, China
OEM Sugeng rawuh
Jembar Rega murah, pangiriman cepet, Kualitas tinggi, rega kompetitif, layanan profesional

Botol Polandia Kuku Kaca Kosong Kosong 15Ml Kothak Karo Tutup
Ukurane lucu gampang digawa. Panyekel kuku paling apik lan panyimpenan kuku. Gunakake kanggo nyampur lan nggawe warna utawa tekstur cat kuku anyar, nambah barang cemlorot lan liya-liyane!
Botol kaca kosong premium nganggo sikat premium.
Botol cat kuku universal iki cocog kanggo merek paling kuku. Lan botol kasebut bisa dipasang kanthi mulus ing dompet, tas lan tas sampeyan tanpa bocor.
Ukuran: Kira-kira 1,17 "diameter * 2,32" dhuwur.

P1: Babagan Sampel
Ya, kita bisa menehi conto gratis, nanging biaya kurir kudu cocog.

P2. Babagan Layanan Proses Jero
Ya, kita bisa nyedhiyakake cetakan layar, stamping panas, frosting, label, lsp.
Minangka kanggo nyithak warna: Sembarang warna kasedhiya miturut nomer warna Pantone.

P3: Babagan OEM
Ya, kita bisa mbukak cetakan miturut kebutuhan pelanggan yen dibutuhake.

P4: Babagan Wektu Timbal
Iya
1) Kanggo produk stok, kita bakal ngirim barang menyang sampeyan sajrone 1-2 dina sawise nampa deposit.
2) Kanggo produk sing disedhiyakake ing lumahing, wektu pangiriman sajrone 7-15 dina sawise nampa setoran.
3) Kanggo produk sing durung nate diproduksi, wektu pangiriman sajrone 25-30 dina sawise nampa setoran

Q5: Babagan Pengiriman
Iya
1) FOB: Coba wenehake informasi kontak agen penerus sampeyan.
2) CIF: Biasane kita ngirim liwat segara utawa udhara, yen sampeyan duwe pesanan sithik, kita bisa ngirim kanthi ekspres. Dadi, wenehake port tujuan utawa alamat gudang sampeyan.

Q6: Babagan Katentuan Pembayaran
Ya, T / T, L / C, Western Union, Paypal, Alibaba Siji tutul, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita