• sub_head_bg

1 / 6oz 5 ml botol gelas-gelas penting botol minyak gulung werni rol botol wangi omah

Bahan: kaca, baja tahan karat.
Werna: kuning, biru, *, ireng sing dipilih.
Kapasitas: 10 ml /0,3 oz.
Pengepakan: 6 lembar saben pesenan.


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Lumahing Stamping Panas
Panganggone Industri Perawatan Pribadi
Bahan Dhasar gelas
Bahan Awak gelas
Bahan Kerah gelas
Jinis Sealing Roll On
Gunakake Minyak atsiri
Papan Asal JiangSu, China
Nomer Model BLP-5ml
Jeneng Merek JiaMei
Materi Gelas
warna warna kanggo botol wangi wangi
digunakake kanggo Farmasi, isi krim mata, minyak mengkilap, minyak wangi lsp.
Werna UV ana warna Kasedhiya kanggo botol wangi wangi
Panganggone botol wangi
pangiriman 35 dina kanggo botol parfum wangi
wektu conto 7dino
Nyithak Layar cetakan apa wae kanggo botol parfum wangi
tutup aluminium
bal logam

1. Bahan: kaca, stainless steel. Warna: kuning, biru, *, ireng sing dipilih. Kapasitas: 10 ml / 0,3 oz. Pengepakan: 6 lembar saben pesenan.
2. Botol kasebut minangka kasus riasan sing bisa diisi ulang. Cocog kanggo diobati, obat nyamuk, krim, pelembab, minyak esensial encer, minyak parfum utawa cairan liyane. Sampurna kanggo lelungan utawa ing tas cilik.
3. Tampilan botol iku gampang lan loman, cangkeme rata, sisih ngisor alus, kekandelan tembok seragam, kilap padhang, panyegelan kuwat, lan kualitas produk bisa luwih dijaga.
4. Ukuran drum ngidini gesekan seragam sing luwih apik karo cairan tanpa kakehan sampah. Tutup nggawe botol luwih nutup lan nyegah produk bocor. Gampang diresiki lan digunakake maneh.
5. Sampeyan bisa nggunakake bahan alami kanggo nggawe rempah-rempah favorit lan nyenengake DIY. Penampilan botol bayi sing apik uga bisa diwenehi hadiah kanggo wong liya.

Bahan: plastik, stainless steel, kaca.
Werna awak: kuning, *, biru, transparan, siji kanggo saben warna.
Ukuran: kaya sing ditampilake ing gambar.
Kapasitas: 30 ml / 1 oz
Pengepakan: 4 lembar saben pesenan.
Botol iki minangka wadhah kosong sing bisa diisi. Botol transparan, tutup plastik, bal waja tahan karat. Kisaran aplikasi sing jembar, bisa nutupi cairan aliran tinggi, nanging tutupe kenceng. Tampilan botol sing sederhana lan murah, cangkem botol iku rata, sisih ngisor alus, kekandelan tembok padha seragam, kinclong padhang, cahya dhuwur, panyegelan kuwat, kualitas produk bisa luwih dijaga.
Kaca ora gampang ditanggepi nganggo kosmetik, perlindungan lingkungan lan resik. Awak pena sing transparan bisa nglindhungi kosmetik saka cahya *. Tutup nggawe botol luwih nutup, supaya sampeyan bisa luwih yakin nalika nggawa lan nggawa, lan drum ukuran ngidini supaya luwih apik digosok kanthi cairan tanpa mbuwang akeh banget. Gampang diresiki lan digunakake maneh.
Sampeyan bisa nggunakake bahan alami kanggo nggawe rempah-rempah favorit lan nyenengake DIY. Penampilan botol bayi sing apik uga bisa diwenehi hadiah kanggo wong liya.
Digunakake kanthi wiyar: Wadah sing bisa diisi bisa digunakake kanggo *, obat nyamuk, * krim, pelembab, minyak esensial sing diencerke, minyak wangi utawa cairan liyane. Sampurna kanggo lelungan utawa ing tas cilik sampeyan.
Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, kirim email lan kita bakal wangsulan sajrone 24 jam. Matur nuwun kanthi sanget!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita