• sub_head_bg

Xuzhou Jiamei Glass Products Co., Ltd.

Xuzhou Jiamei Glass Products Co., Ltd. minangka perusahaan produksi khusus kanggo kemasan bahan kemasan kosmetik ing omah lan luar negeri, lan kemasan minyak esensial lan kosmetik ing omah lan ing luar negeri. Umume adol lan adol botol parfum, botol minyak esensial, botol aromaterapi, botol lotion krim, lsp. Perusahaan terdaftar sing disetujoni dening departemen negara sing relevan.

Produk utama yaiku: botol minyak esensial coklat, botol minyak esensial biru, botol minyak esensial ijo, botol minyak esensial transparan, botol minyak esensial putih, botol Xilin lan produk liyane.

Produksi kecocokan tutup plastik botol minyak esensial + colokan batin, tutup minyak esensial botol aluminium anodized, tutup minyak esensial tutup aluminium anti-pencurian, tetes kaca kaca plastik minyak esensial, botol minyak esensial tutup kepala amba, tutup bakelite, lsp

Tutup botol minyak esensial sing dirancang kanthi macem-macem fungsi bisa njamin resistensi panyegelan lan korosi sing apik banget, supaya 100% minyak esensial ora bocor, lan ora bakal ngoksidasi lan pecah.

Tutup botol minyak esensial sing dirancang kanthi macem-macem fungsi bisa njamin resistensi panyegelan lan korosi sing apik banget, supaya 100% minyak esensial ora bocor, lan ora bakal ngoksidasi lan pecah.

jiamei

Diadegake ing

Perusahaan kami didegaké ing 2016.

Sertifikat Perusahaan

Sertifikat CE, ANSI, SGS lan ISO 9001.

Misi Perusahaan

Nyedhiyakake rega lan layanan paling apik

Layanan

Profesional, efisiensi tinggi, tim layanan sing apik banget.

Tutup lan drip plug uga bisa nyedhiyakake macem-macem kecepatan dripping sing beda kanggo memenuhi tetes minyak esensial sing kandel.  
Produk seri botol minyak esensial diproduksi kanthi ngenalake mesin pembentuk kaca otomatis sing maju. Kualitas produk stabil, penyimpangan kapasitas sithik, karesikane dhuwur, kandel lan warna tembok botol seragam, lan kekuatan pengaruhe dhuwur.

Garis kasebut lancar lan teratur, lan kekuatan tekanan internal dhuwur. Produk kasebut digunakake kanggo kemasan bahan kimia sing apik kayata ngisi minyak esensial, aditif panganan, perantara obat-obatan, lan reagen kimia.

Integritas, kekuatan lan kualitas produk Xuzhou Jiamei Packaging Products Co., Ltd. wis diakoni dening industri. Kanca saka kabeh lapisan masarakat olèh ngunjungi, nuntun lan negosiasi bisnis.