• sub_head_bg

gulung kaca werni gulung werni 5 ml bukti gulung ing botol minyak wangi

Penanganan Lumahing: PRINTING SCREEN

Penggunaan Industri: perawatan pribadi

Bahan Dasar: Gelas

Bahan Awak: Gelas

Bahan Kerah: Gelas

Jinis Sealing: Gulung

Gunakake: Minyak Esensial

Papan Asal: Jiangsu, China

Nomer Model: BMA0VC0R005

Jeneng Merek: Blossom

Volume: 5ml 10ml

Bahan: Kaca

Sampel: Disedhiyakake Kanthi Bebas

Wangun: Silinder

Pengepakan: Kardus Kothak

Werna botol: Biru utawa adat

Logo: Logo Khusus

Ukuran: 60 * 15mm


Detail Produk

Tag Produk

Napa Pilih Kita

1. Pabrik langsung kanthi rega sing kompetitif, nyedhiyakake solusi kemasan ekonomi kanggo klien. 

2. Insinyur sing duwe pengalaman, nggawe botol kaca sing apik. 

3. LOGO khusus bisa dicithak 

4. MOQ Rendah 

5. Menehi diskon nalika duwe $ 1000

6. Kirimake barang ing wektu sing tepat.

Deskripsi Produk

Fitur: - Kaca Nglindhungi Sinar UV sing Mbebayani. - Botol kaca sing tahan karat, bal praktis lan awet - Sampurna kanggo lelungan, gampang digawa, diisi ulang, portebel lan trep. - Cocog kanggo ngemot macem-macem minyak, kayata minyak esensial senyawa, minyak nabati, inti, parfum, lsp. Nanging ora cocog karo cairan likat. - Digunakake kanggo tangan, rai lan bagean awak liyane.

Jeneng

Botol kaca

Kode HS

7010901000, 7010902000, 7010903000, 7010909000

Kapasitas

5ml 10ml

Gaya awak

babak, Silinder, customzied

Werna Awak

Emas, perak, ireng

Bahan Awak

Gelas

Proses lumahing awak 

percetakan layar, label teken

Bahan tutup

alumite

Proses tutup ndhuwur

Elektroplate 

Proses permukaan logo

Stamping panas, Cetak Layar, decal

Bayaran

Pesenan jaminan perdagangan Alibaba, Paypal, T / T, Western Union, Money Gram, Card Credit, lsp

MOQ

100 pcs, lan bisa nyedhiyani conto.

Panganggone

minyak esensial, sampel parfum, Cairan kosmetik kaya krim, lotion, pondasi, serum, primer, concealer, perawatan kulit, lsp. cair, Perawatan Pribadi

Sampel ing stok

1) Biaya conto: gratis
2) Wektu timbal: 1-2 dina
3) QTY: 1-5 PCS

Ngatur conto

1) Sampel khusus 50-100 us kalebu biaya ekspres
2) Wektu timbal: 7-10 dina
3) QTY: 1-5 pcs

Pesenan akeh wektu Lead

Gumantung saka kondisi pametumu nyata. biasane 30 dina sawise conto dikonfirmasi. 35-40 dina sawise nampa setoran 

Pengepakan

kantong plastik, nyusut, kothak pvc, kothak kertas, kertas divider, karton, palet 

Wektu pengiriman

nyebutake 5-45 dina, kapal 7-55 dina, miturut alamat sampeyan

Sertifikasi

ASTM / CPSC / SGS / MSDS

Botol kasebut minangka kasus riasan sing bisa diisi ulang. Cocog kanggo diobati, obat nyamuk, krim, pelembab, minyak esensial encer, minyak parfum utawa cairan liyane. Sempurna kanggo lelungan utawa ing tas cilik.

Tampilan botol iku gampang lan loman, cangkeme rata, sisih ngisor alus, kekandelan tembok seragam, kilap padhang, panyegelan kuwat, lan kualitas produk bisa dijaga luwih apik.

Ukuran drum ngidini gesekan seragam sing luwih apik karo cairan tanpa sampah sing akeh. Tutup nggawe botol luwih nutup lan nyegah produk bocor. Gampang diresiki lan digunakake maneh.

botol minyak olahan kaca

Karakteristik saka

Kapasitas: 10 ml

Werna 1: Ireng

Werna 2: Perak

Aksesoris tambahan

Enem dropper

2 corong

Rong bukaan botol

Cocog kanggo minyak esensial, wewangian, minyak wangi lan perlindungan saka sinar mbebayani

[Bola]: Bal digawe saka stainless steel berkualitas tinggi, tahan korosi. Ketahanan nyegah bocor

[Referensi ukuran]: Perak lan emas, bisa ngemot cairan 10 ml; Botol dawane 7,7 cm lan ambane 17 mm. Ukuran portabel cocok kanggo plancongan utawa plancongan. Mangga deleng gambar kanggo dagang

[Digunakake kanthi wiyar]: Kapasitas 10 ml ngidini sampeyan nyimpen minyak alami, serum, minyak wangi utawa cairan liyane kanggo kabutuhan perawatan kulit saben dinane, sampurna kanggo lelungan lan gampang digawa ing dompet

 

1-3-1
1-1 (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita