• sub_head_bg

Keuntungan perusahaan

Keuntungan perusahaan, kaluwihan produk

Kita pabrik profesional melu riset, pengembangan, produksi, penjualan lan layanan pengepakan kosmetik, kemasan farmasi lan pengepakan panganan.

Kita duwe departemen riset lan pangembangan, umume produk jinis anyar duwe paten, saiki kita duwe 3 paten kanggo botol, kita lulus sertifikasi tes, kayata SGS.etc.

Departemen penjualan wis entuk tim e-commerce perdagangan global sing paling apik, tim kabeh duwe rasa layanan sing kuat.

  • Wholesale Green Amber Glass Essential Oil Roller Bottle

    Botol Rol Minyak Esensial Kaca Amber Grosir

    Gulu: 18-400
    Pcs / CTN: 768
    Tudung kaca ambar nyegah degradasi UV lan njaga minyak esensial kanthi aman. Kaca ora kena pengaruh minyak sing kuat kayata jeruk.
    Botol kaca iki cocog kanggo nyimpen lan nglindhungi cairan. Botol kaca sing disegel lan tahan bocor iki dirancang kanggo njaga kesegaran lan regane. Botol kaca bisa ngemot minyak esensial, formulasi semprotan lan cairan liyane. Cocog kanggo minyak esensial, minyak wangi, reagen, pil, obat-obatan, dll.

    PITUTUR
    Pilihan Caps lan Tops bakal kasedhiya.

  • Wholesale Transparent Glass Essential Oil Square Bottles

    Botol Persegi Minyak Esensial Kaca Transparan Grosir

    Werna : Transparan

    Kapasitas: 15ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100ml

    Aplikasi: Cocog kanggo ngemot macem-macem minyak, kayata minyak esensial senyawa, minyak sayur, inti, minyak wangi, minyak pijet lsp.

    Bahan : Kaca

    Pelabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo

    Bayaran: T / T

  • Hot sale brown empty refillable Square Essential Oil Bottles

    Hot sale coklat kosong Botol Minyak Penting Square diisi maneh

    Kapasitas: 15ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100ml

    Werna: Botol amber coklat coklat nglindhungi sinar UV lan duwe ukuran gulu sing luwih gedhe supaya gampang diwutahake lan diisi.

    Dianggo: Wadah sing sampurna kanggo minyak esensial, minyak wangi, minyak informasi utawa cairan liyane lan beda-beda kapsul, uga akeh ramuan lan rempah-rempah.

    Bahan: Kaca

    Kustomisasi: Ya

    Bayaran: T / T

  • Wholesale empty brown amber brown glass essential oil rollerball

    Grosir kosong coklat amber coklat kaca minyak esensial rollerball

    Werna: ambar coklat

    Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml

    Aplikasi: Ora mung bisa digunakake kanggo nyimpen minyak wangi kosmetik, minyak esensial lan peran cair liyane, gelas coklat duwe peran unik, bisa digunakake kanggo nyegah pelanggaran cahya ultraviolet, kanggo njamin efektifitas cairan kasebut.

    Bahan: Kaca

    Kustomisasi: Ya

    Pelabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo

    Paymrnt: T / T

  • Clear high quality bottles for oils with kinds of caps

    Botol minyak bermutu kanthi bening kanthi jinis tutup

    Werna: Cetha

    Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
    Aplikasi: Botol minyak esensial minangka pilihan sing paling apik kanggo minyak esensial, minyak pijet, minyak wangi kosmetik, laboratorium, bahan kimia lan cairan liyane.
    Fitur: Botol kaca bunder sing bening pancen trep banget kanggo lelungan.
    Bayaran: T / T
    Bahan: Kaca

  • Hot sale blue glass roller ball bottles for essential oils with different caps

    Botol bal roller kaca biru adol panas kanggo minyak esensial kanthi tutup beda

    Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
    Werna: Amber biru
    Dianggo: Botol werni roller kaca biru kanggo minyak esensial minangka kamar panyimpenan kanggo minyak esensial, minyak wangi lan cairan liyane.
    Bahan: Kaca
    Pelabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo
    Bayaran: T / T
    Botol kaca amber sing abot banget kandel lan angel nglindhungi, saengga angel banget rusak utawa digoreng.
    Wadah amber bisa nglindhungi minyak esensial lan minyak pembawa saka cilaka. Kita duwe kontrol tetes sing luwih apik, peredam orifice sing sampurna sing cocog karo botol, mula yen sampeyan nyiyapake campuran sampeyan, mula bakal entuk jumlah tetes sing dibutuhake.

  • Hot sale Black Glass Roller Bottles Essential Oil

    Hot sale Lenga Botol Roller Kaca Ireng Panas

    Volume: 10ml
    Gulu: 18-400
    Pcs / CTN: 768
    Diameter: 2.5cm

    Tudung kaca ambar nyegah degradasi UV lan njaga minyak esensial kanthi aman. Kaca ora kena pengaruh minyak sing kuat kayata jeruk.
    Botol kaca iki cocog kanggo nyimpen lan nglindhungi cairan. Botol kaca sing disegel lan tahan bocor iki dirancang kanggo njaga kesegaran lan regane. Botol kaca bisa ngemot minyak esensial, formulasi semprotan lan cairan liyane. Cocog kanggo minyak esensial, minyak wangi, reagen, pil, obat-obatan, dll.

    PITUTUR
    Pilihan Caps lan Tops bakal kasedhiya.

  • Hot Sale Empty Refillable White Porcelain Essential Oil Bottle

    Botol Minyak Penting Porselen Putih sing Bisa Diisi Panas

    Volume: 30ml
    Gulu: 18-400
    Pcs / CTN: 330
    Diameter: 3,3cm
    Botol kaca digawe saka bahan sing ramah lingkungan, ora ngemot BPA lan timah, lan bisa nyimpen lan nggunakake cairan kanthi efektif lan aman. Kaca luwih aman tinimbang plastik amarga plastik bisa nyaring bahan kimia kanthi kahanan tartamtu.
    Botol kaca nduweni panggunaan kuat lan cocog kanggo nyampur pembersih dhewe, tanduran sing disemprot, aromaterapi, semprotan linen rumah tangga kanggo nyetrika, semprotan pelembab rambut, penyegar udara alami, pembersih lantai utawa karpet, campuran cuka lan banyu kanggo ngresiki windows, -up moisturiser rai, lsp.

    PITUTUR
    Kasedhiya macem-macem jinis Caps lan Tops.