• sub_head_bg

FAQ

Pitakon Kerep

Apa kita bisa njaluk conto gratis?

A: Ya, sampeyan bisa. Kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo mriksa kualitas.

Apa kita bisa njaluk nyithak label?

A: Ya, sampeyan bisa. Kita bisa nggawe pencetakan label miturut panjaluk sampeyan.

Apa wektu pimpinan normal?

A: Kanggo produk saham, kita bakal ngirim sajrone 1-2 dina sawise nampa pembayaran.
Kanggo produk liyane, miturut jumlah sampeyan.

Apa syarat pengiriman sampeyan?

A: Kanggo supaya cilik: FEDEX, DHL, UPS, TNT lsp.
Pesenan gedhe, liwat segara utawa udhara, miturut panjaluk sampeyan.

Apa pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?

A: kita tes bocor kaping 3 sadurunge dikemas.

Yen ana botol sing rusak, kepiye sampeyan bisa ngrampungake?

A: kita duwe 1: 1 ganti botol sing rusak.

Carane pesen?

A: 1) sampeyan ngandhani jinis botol, ukuran, warna, lan jumlah sing dikarepake,
2) kita nggawe kuotasi kanggo sampeyan miturut informasi sampeyan.
3) Yen sampeyan wis wareg karo penawaran, mula sampeyan mbayar,
4) kita ngatur pengiriman sawise nampa pembayaran.

Informasi Kontak:

Whatsapp / Mobile / Wechat: +8618112030663
E-mail: alisa@glass-jm.com, welcome priksaan luwih lengkap!

Pengin kerja sama kita?