• sub_head_bg

Keuntungan perusahaan

Keuntungan perusahaan, kaluwihan produk

Kita pabrik profesional melu riset, pengembangan, produksi, penjualan lan layanan pengepakan kosmetik, kemasan farmasi lan pengepakan panganan.

Kita duwe departemen riset lan pangembangan, umume produk jinis anyar duwe paten, saiki kita duwe 3 paten kanggo botol, kita lulus sertifikasi tes, kayata SGS.etc.

Departemen penjualan wis entuk tim e-commerce perdagangan global sing paling apik, tim kabeh duwe rasa layanan sing kuat.

  • New Design Amber Glass Single Gourd Essential Oil Bottle

    Botol Minyak Esensial Gourd Kaca Amber Desain Baru

    Volume: 10ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml

    Werna: Botol minyak gourd coklat tunggal kuning

    Kustomisasi: Ya

    Bahan: Kaca

    Dianggo: Minyak Esensial

    Gaya: Kualitas Tinggi

    Bayaran: T / T

    Pelabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo

  • Wholesale Custom cosmetic refillable empty double gourd essential oil bottles

    Botol minyak esensial gourd kosong isi ulang kosmetik Custom

    Bahan : Kaca

    Kapasitas: 10ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml

    Werna : Coklat

    Papan Asal: Shanghai. Lianyungang, Ningbo

    Logo: Nyithak Logo Khusus

    Bayaran: T / T

    Layanan: layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna cetakan, dekorasi tembak lan proses liyane

    Aplikasi : Cocog kanggo ngemot macem-macem minyak, kayata minyak esensial senyawa, minyak sayur, inti, minyak wangi, minyak pijet lsp.