• sub_head_bg

Botol kaca kemasan kulit pria kelas Lancome kelas tinggi

Bahan: Kaca
Werna: Bisa disesuaikan 
Kerajinan: Percetakan layar, stamping panas, frosting, label, warna cetakan lan liya-liyane
Kapasitas
Botol krim: 30g, 50g
Botol banyu lan lotion make-up: 40ml, 80ml, 100ml, 120ml
Panggunaan: Krim, banyu make-up lan lotion


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Botol kaca kaca perawatan kulit pria Lancome

Pencetakan Logo

Nggih

Gaya

Conto

Kiriman

DHL, Fedex, UPS, Kargo udara, Kargo laut

OEM

Minangka panjaluk sampeyan

Koleksi Kosmetik Lancome kanggo Pria minangka salah sawijining set kosmetik sing kasedhiya kanggo pria. Digawe saka kaca kanthi kualitas dhuwur, sing misahake kosmetik saka njaba njaba lan nyegah penguapan lan kontaminasi cairan. Gelas ngisor iki dirancang supaya luwih kenthel lan luwih awet. Tulung, produk perusahaan kita selaras karo standar nasional, ora mung nduweni fungsi sing kuat, bahan kasebut uga nglindhungi lingkungan. Botol banyu lan lotion make-up dicocogake karo pompa lan tutup, lan botol krim nganggo gasket lan tutup tangan sing ditarik tangan.
Spesifikasi botol susu yaiku 40ml, 80ml, 100ml lan 120ml. Botol krim kasedhiya kanthi ukuran 30g lan 50g. Perusahaan duwe cetakan layar, stamping panas, frosting, label, warna cetak lan proses liyane, kita bakal salin gambar sing cocog karo sampeyan nyedhiyakake, kanggo njamin kepuasan sampeyan.

Tulung dicathet
1. Rega: Rega ing kaca yaiku botol kosong + tutup, ora kalebu proses. Hubungi layanan pelanggan kanggo penawaran khusus
2. Sampel: Sampel umume umume botol botol transparan tanpa tutup.

Cara Pesenan
Yen sampeyan butuh, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan supaya bisa konfirmasi gaya pungkasan. Amarga kita duwe cetakan layar, stamping panas, frosting, label, warna cetakan lan proses liyane, mula kita bisa ngatur macem-macem tembung lan pola kanggo sampeyan. hubungi layanan pelanggan kanthi rinci. Sawise iku, sampeyan mbayar celengan, lan kita bakal ngasilake produk kanthi akeh miturut conto. Pungkasane, produk kasebut dikirim menyang sampeyan lan dikirim menyang saldo pembayaran sawise ditampa. Dadi kesepakatan kita rampung.

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis karo sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita