• sub_head_bg

Botol Foundation Dropper Cairan Kaca Transparan Persegi sing apik

Bahan: Kaca
Kapasitas: 20ml, 30ml, 40ml
Werna: Transparan
Papan Asal: Shanghai. Lianyungang, Ningbo
Logo: Nyithak Logo Khusus
Bayaran: T / T


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Botol Foundation Cairan Dropper Kaca Transparan

Kerajinan

layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna printdekorasi tembak lan proses liyane

Lamaran

Sampurna kanggo Liquid Foundation

Kiriman

DHL, Fedex, UPS, Kargo udara, Kargo laut

OEM

Minangka panjaluk sampeyan

Gaya

Conto

Botol pondasi cair transparan persegi digawe saka kaca bermutu, perlindungan lingkungan sing apik, lan sesuai karo standar kualitas nasional. Kasedhiya karo dropper, lan ana macem-macem jinis tutup endhas gel. Sampeyan bisa milih miturut pilihan, hubungi rincian layanan pelanggan. Segel tutup sing nyegat nyegah kontaminasi. Tutuk botol nggunakake desain utas lan tutuk tekanan sing cocog kanggo nyegah bocor cairan. Botol ing ngisor dirancang dadi desain anti-selip benang cekung lan cembung, nglukis sisih ngisor botol. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo nyekel serum, pembersih tangan, lotion, lsp
Spesifikasi botol fondasi cair transparan persegi yaiku 20ml, 30ml lan 40ml. Sampeyan bisa milih spesifikasi kasebut miturut kabutuhan sampeyan. Perusahaan kami duwe layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna cetak, dekorasi tembak lan proses liyane. Kita bakal nyalin gambar sing diwenehake kanthi sampurna kanggo njamin kepuasan sampeyan. Kita duwe akeh papan sing ngenteni adat proses sampeyan.

Keuntungan perusahaan
1. Kustomisasi warna: kudu nyedhiyakake conto utawa nomer warna Pantone
2. Kustomisasi pencetakan: kudu nyedhiyakake dokumen cetak format CDR / AI
3. Proses: cetakan layar suhu dhuwur / stamping panas / warna elektroplating UV / sanding / warna semprotan

Cara Pesenan
Yen sampeyan butuh, kita bisa nyedhiyani conto kanggo sampeyan kanggo konfirmasi gaya pungkasan. Amarga duwe cetakan layar, stamping panas, frosting, label, warna cetak lan proses liyane, mula kita bisa ngatur macem-macem tembung lan pola kanggo sampeyan. Hubungi layanan pelanggan kanggo rincian liyane. Sawise iku, sampeyan mbayar celengan, lan kita bakal ngasilake produk kanthi akeh miturut conto. Pungkasan, produk dikirim menyang sampeyan lan dikirim menyang saldo pembayaran sawise sampeyan ditampa. Dadi kesepakatan kita rampung.
Yen sampeyan duwe pitakon sing pengin takon, sampeyan bisa ngubungi staf layanan pelanggan, dheweke bakal mangsuli. Kita bakal ngladeni sampeyan kanthi tulus lan ngarep-arep bisa kerja sama sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita