• sub_head_bg

Kemasan kosmetik mewah nyetel botol krim kecantikan gelas kosong lan toples

Volume: 30g, 50g, 30ml, 60ml, 100ml, 120ml
Werna: Minangka panjaluk sampeyan
Kustomisasi: Ya
Bahan: Kaca
Panggunaan: emulsi, esensi, krim rai lan liya-liyane
Layanan: layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna cetak lan proses liyane
Bahan: Kaca


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Kosmetik pasuryan kecantikan
Pelabuhan Shanghai, Lianyungang, Qingdao
Bayaran T / T
Kiriman DHL, Fedex, UPS, Kargo udara, Kargo laut
OEM Minangka panjaluk sampeyan

Set kosmetik pasuryan Kecantikan katon apik banget. Kaca-kaca kasebut digawe saka gelas alus lan gelas kasebut bisa dirancang kanthi macem-macem warna miturut sarat sampeyan. Gulu lan tutup botol diukir kanthi pola gaya mewah sing ringan, saengga botol umume katon mewah lan alus. Dadi kosmetik kaya iki ora mung level tampilan sing dhuwur, lan fungsine kuat banget. Konsumen seneng banget karo kemasan jinis iki kanthi tampilan dhuwur. Botol krim dilengkapi tutup lan gasket sing ditarik tangan. banyu lan lotion make-up botol dicocogake karo endhas pemercik.

Ukuran botol krim yaiku 30g, 50g. Spesifikasi banyu dandanan lan botol lotion yaiku 30ml, 60ml, 100ml lan 120ml.

Botol-botol kasebut digawe saka kaca bening sing kenthel lan kuat sing bisa dicuci lan digunakake maneh nalika wis kosong, mula gampang banget. Tulung manawa kualitase, liwat pamriksa kualitas, tulung manawa bisa digunakake. layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna cetak lan proses liyane, saengga bisa nggawe macem-macem tembung lan pola sing sampeyan butuhake.

Nalika milih produk, sampeyan bisa ngubungi salesman kanggo konsultasi karo sawetara pitakon sing pengin dingerteni. Yen prelu, kita bakal menehi conto kanggo konfirmasi gaya sampeyan. Banjur sawise mbayar deposit, kita bakal miwiti produksi pabrik produk. Pungkasane, barang bakal dikirim menyang sampeyan (mode transportasi rinci), lan sampeyan bakal mriksa barang, ngirim pembayaran saldo, lan ngrampungake pesenan.
Kita duwe staf layanan pelanggan sing apik kanggo ngrungokake masalah lan menehi solusi.

Pratelan layanan kita minangka pelanggan, layanan dhisik! Muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis karo sampeyan lan ngarepake priksaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita