• sub_head_bg

Warta

  • Glass bottle production process and common problems

    Proses produksi botol kaca lan masalah umum

    1. Diagram aliran proses utama botol kaca kaya ing ngisor iki: Macem-macem bahan baku → lokakarya batching → bobote → campuran → lokakarya leleh → mesin panganan → oven kaca (oven) leleh → saluran panganan (mesin) → mbentuk peralatan → anil → → inspeksi , kemasan → ninggalake pabrik 2 ....
    Waca liyane
  • Market growth, trends and forecasts of glass bottles and glass containers from 2020 to 2025

    Wutah pasar, tren lan ramalan botol kaca lan wadhah kaca wiwit taun 2020 nganti 2025

    Botol kaca lan kontainer kaca umume digunakake ing industri minuman beralkohol lan non-alkohol, sing bisa njaga rasa ora sehat, sterilitas lan impermeabilitas kimia. Nilai pasar botol kaca lan kontainer kaca ing 2019 yaiku US $ 60,91 milyar lan diarep-arep bisa mencapai US $ 77,25 milyar ...
    Waca liyane
  • The development history of glass

    Sejarah pangembangan kaca

    Pembuat kaca pertama ing donya yaiku wong Mesir kuno. Tampilan lan panggunaan kaca duwe sejarah luwih saka 4.000 taun ing sajroning uripe manungsa. Manik kaca cilik wis ditemokake ing sisa-sisa Mesopotamia lan Mesir kuno 4,000 taun kepungkur. Ing abad kaping 12 Masehi, kaca kaca komersial ...
    Waca liyane
  • About the Material and Coloring Process

    Babagan Proses Materi lan Pewarnaan

    Ora kaya atose duwur, luwih asri (yen tekan swarane renyah), warna transparan, lan warna dhasar biru bisa langsung kontak karo kosmetik, panganan, ing botol emulsi biasa, botol vakum umume dadi bahan awak botol. , uga bisa nggawe botol krim kapasitas cilik. ...
    Waca liyane
  • About the Production

    Babagan Produksi

    Botol kaca digawe kanthi pamrosesan bahan baku, persiapan batch, leleh, cetakan, perawatan panas lan proses liyane. Antarane, perawatan panas kalebu proses annealing, quenching lan proses liyane. Pangobatan panas yaiku ngilangi utawa ngasilake stres, pamisahan fase utawa kristalisasi ...
    Waca liyane
  • About Company

    Babagan Perusahaan

    Xuzhou Jiamei Packing Products Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing produksi lan pangolahan bahan kemasan, produk kaca, produk aluminium, produk plastik, botol krim, botol cat kuku, botol lotion, botol minyak esensial, botol cair oral lan liya-liyane produk Wis ...
    Waca liyane