• sub_head_bg

Keuntungan perusahaan

Keuntungan perusahaan, kaluwihan produk

Kita pabrik profesional melu riset, pengembangan, produksi, penjualan lan layanan pengepakan kosmetik, kemasan farmasi lan pengepakan panganan.

Kita duwe departemen riset lan pangembangan, umume produk jinis anyar duwe paten, saiki kita duwe 3 paten kanggo botol, kita lulus sertifikasi tes, kayata SGS.etc.

Departemen penjualan wis entuk tim e-commerce perdagangan global sing paling apik, tim kabeh duwe rasa layanan sing kuat.

  • 50ml empty perfume bottle with aluminum spray head

    Botol parfum kosong 50ml nganggo endhas semprotan aluminium

    Lingkup aplikasi: nyimpen parfum
    Bahan: botol kaca transparan; gampang dipriksa dandanan sing isih ana
    Barang sing kalebu: botol + semprotan
    Bahan: Kaca
    Kapasitas: 30ml
    Ukuran: 9,4 * 4,6 * 2,4cm
    Bobot: 0,097kg
    Werna: Transparan

  • Good service manufacture perfume bottle 100ml glass

    Botol parfum manufaktur layanan sing apik 100 gelas ml

    Lingkup aplikasi: nyimpen parfum

    Bahan: botol kaca transparan; gampang dipriksa dandanan sing isih ana

    Barang sing kalebu: botol + semprotan

     

  • 50mlGlass Spray Bottle for Perfume,Cosmetic Refillable Fine Mist Atomizer Empty Liquid

    Botol Semprot 50mlGelas Parfum, Kosmetik Isi Ulang Kabut Halus Isi Ulang

    Botol Wewangian Diamond cap Wadah Bunder Wangi kanggo Alat Rias Portable Pesta Plancongan

    • ❤ UKURAN —– 10.8 * 7.5cm (H * W) Kapasitas: 50ml / 1.7 Oz. Werna: Tutup awak lan emas bening.
    • ❤MATERIAL —– Bahan awak botol kaca, tahan korosi lan aman, ora ana bahan kimia sing mbebayani. Kepala pompa berkualitas tinggi, kuat lan awet, semprotan alus lan panyegelan sing apik
    • ❤ DESAIN KHUSUS --– Desain khusus tutup botol ora mung njamin kaendahane botol, nanging uga cocog karo klapa sawit, supaya gampang mbukak botol
    • ❤KABEH —– Kemasan nggawe sampurna kanggo lelungan lan gampang dipasang ing dompet. Bentuk sampeyan luwih apik nggawa lan ora gampang ucul
    • ❤MANY NGgunakake —– Minyak esensial, aromaterapi, kabut awak, alat sepindah, obat-obatan ing omah, semprotan DIY krasan, parfum alami, penyegar udara, botol sampel parfum, lan liya-liyane