• sub_head_bg

Botol roller minyak esensial warna pelangi 5 ml botol roller kaca kandel kanthi tutup aluminium

Penanganan Lumahing: Decal

Penggunaan Industri: Perawatan Pribadi

Bahan Dasar: gelas

Bahan Awak: gelas

Tipe Sealing: SCREW CAP

Gunakake: Minyak Esensial

Papan Asal: JiangSu, China

Nomer Model: CHGZ-10

Jeneng: Jia Mei

Bahan: Kaca

Jeneng: Healing Rose Quartz Essential Oil Crystal Roller Botol

Dianggo: Minyak Esensial Aroma

Pengepakan: Kothak sing Sederhana

Logo: Logo Khusus Ditampa

MOQ: 3000 pcs

Jenis: Roller Bottler

Werna: Warna Disesuaikan Ditampa

Volume: 5/8/10/15 mL


Detail Produk

Tag Produk

Botol roller minyak esensial warna pelangi 5 ml botol roller kaca kandel kanthi tutup aluminium warna-warni kanggo minyak wangi penting

Ukuran sampurna: sampurna kanggo minyak esensial, minyak wangi lan cairan liyane;
Botol sing gampang diisi, diresiki lan digunakake maneh: gendul nampilake tumindak Rolling Staniless Steel Applocator sing dijamin ora netes utawa bocor;
Aplikasi Gamelan: werni logam gulung kanggo aplikasi minyak sing gampang, ora ana maneh roller sing macet utawa tiba;
Plancong siap: jupuk minyak ing endi wae! iki bakal gampang dipasang ing tas dandanan dompet;
Kualitas paling apik: gelas bermutu, tutup lan plastik warna-warni ngidini sampeyan nyimpen, ngangkut, lan campuran minyak esensial kanthi bener.

Digawe ing JiaMei Xuzhou JiangSu China。

 

Botol roller kaca high end 5ml kaca pelangi gulung warna kaca ing botol 5ml kanthi tutup warna kanggo minyak esensial parfum

ukuran botol roller kaca

5ml

warna botol roller kaca

matte warna kanthi tutup warna sing padha

diameteripun botol roller kaca

20mm

botol roller kaca total dhuwur

63mm

Botol roller minyak esensial warna pelangi 5 ml botol roller kaca kandel kanthi tutup aluminium warna-warni kanggo minyak wangi penting

kita duwe macem-macem warna botol roller sing dipilih

Botol roller minyak esensial warna pelangi 5 ml botol roller kaca kandel kanthi tutup aluminium warna-warni kanggo minyak wangi penting

8-5
8-2
01
QQ图片20210318100246
02

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita