• sub_head_bg

Dhasar cairan endhog oval sing mewah mung botol kaca bening

Bahan: Kaca
Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml (Yen sampeyan butuh ukuran liyane, sambungake layanan pelanggan.)
Fittings: sprayer
Werna: Transparan
Dianggo: pondasi cair, esensi,
Pelabuhan: Shanghai, Lianyungang, Ningbo


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

botol cair dhasar oval inti botol kaca bening

Wangun

Oval / endhog

Kustomisasi

Nggih

Bayaran

T / T

Kiriman

DHL, Fedex, UPS, Kargo udara, Kargo laut

OEM

Minangka panjaluk sampeyan

Kerajinan

layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna cetak lan liya-liyane

Botol kaca cair pondasi dhasar cair oval dirancang kanthi bentuk endhog lan katon bunder lan lucu. Awak botol digawe saka gelas, sing sehat lan ramah lingkungan. Anti bocor, ora ambu, aman lan awet, bisa digunakake maneh , ora gampang tiba. Gulu ukir kanthi pola sing alus, Beda karo warna botol. Bisa nyimpen cairan kayata dhasar, sampo lan minyak esensial. Tulung manawa kualitase, yaiku liwat inspeksi kualitas , coba gunakake. Kita duwe layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna cetak lan proses liyane, saengga bisa nggawe macem-macem tembung lan pola sing sampeyan butuhake.

Kurang butuh ruangan ing koper, kapasitas cukup cekak kanggo kegiyatan ruangan, plancongan, plancongan bisnis, plancongan, sekolah utawa piknik, lsp. Sampeyan nggawa tas ritsleting transparan supaya gampang disimpen lan digawa, sampeyan bisa disesuaikan dadi telu warna sing apik kanggo mbantu sampo, kondisioner rambut lan liya-liyane. Jaga koper sampeyan rapi lan nyaman.
Botol kasebut dirancang kanthi cangkeme spiral kanggo nyenyet. Bungkus tutup protèktif ing tas kanggo kebersihan lan keamanan. Aja meksa ora sengaja supaya sampeyan ora kuwatir tumpahan utawa bocor nalika lelungan. Sawise ngrampungake cairan ing njero , sampeyan bisa ngresiki lan nggunakake maneh. Mupangat banget amarga Sampeyan bisa nggunakake lan ngrasakake mupangat produk sing bermutu terus-terusan.

Tulung dicathet
1. Kustomisasi warna: kudu nyedhiyakake conto utawa nomer warna Pantone
2. Kustomisasi pencetakan: kudu nyedhiyakake dokumen cetak format CDR / AI
3. Proses: cetakan layar suhu dhuwur / stamping panas / warna elektroplating UV / sanding / warna semprotan
Kita duwe staf layanan pelanggan sing apik kanggo ngrungokake masalah lan menehi solusi. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis karo sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita