• sub_head_bg

Botol Rol Minyak Esensial Kaca Amber Grosir

Gulu: 18-400
Pcs / CTN: 768
Tudung kaca ambar nyegah degradasi UV lan njaga minyak esensial kanthi aman. Kaca ora kena pengaruh minyak sing kuat kayata jeruk.
Botol kaca iki cocog kanggo nyimpen lan nglindhungi cairan. Botol kaca sing disegel lan tahan bocor iki dirancang kanggo njaga kesegaran lan regane. Botol kaca bisa ngemot minyak esensial, formulasi semprotan lan cairan liyane. Cocog kanggo minyak esensial, minyak wangi, reagen, pil, obat-obatan, dll.

PITUTUR
Pilihan Caps lan Tops bakal kasedhiya.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Botol Rol Esensial Kaca Amber Hijau
Materi Gelas
Ukurane 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
Kustomisasi Nggih
Werna Ijo
Layanan  layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna cetak lan liya-liyane
Pelabuhan Lianyungang, Shanghai, Ningbo
Bayaran T / T

Botol minyak esensial minangka produk utama Xuzhou Jiamei Glass Manufacture Co., Ltd. Botol minyak esensial kaca amber ijo minangka salah sawijine. Botol minyak ijo digawe saka kaca amber. Botol kaca digawe nganggo bahan baku, batch persiyapan, leleh, cetakan, perawatan panas lan proses liyane. Kaca kasebut digawe saka wedhi kuarsa, sing larut ing suhu dhuwur kanthi bahan bantu liyane lan dilebokake ing cetakan kanggo nggawe bentuk. Iki misuwur karo masarakat amarga tampilan sing sampurna , kemampuan kanggo nyimpen cairan lan nglindhungi cairan saka sinar ultraviolet. Kanthi cara iki, sampeyan bisa kanthi aman ngemasi maneh lan ngangkut produk cairan sampeyan. Uga bisa digunakake maneh, supaya cairan ing njero bisa dicuci lan digunakake maneh.

Spesifikasi botol minyak berminyak silinder kaca amber hijau kalebu 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100 ml. Spesifikasi sing beda bisa memenuhi macem-macem kabutuhan sampeyan, lan pancen bisa dituku. Dhiameter saben jinis botol minyak olahan yaiku 18 cm. Nalika botol minyak sing apik ditutup kanthi tutup sing alus, ora mung nambah level tampilan, nanging uga efisiensi. Tutupe misahake cairan saka njaba kanggo nyegah volatilisasi cairan. Perusahaan kita duwe percetakan layar, stamping panas , frosting, label, warna print lan proses liyane, sampeyan bisa ngatur pola utawa LOGO sing sampeyan butuhake. Kita bakal nyalin gambar sing diwenehake kanthi sampurna kanggo njamin kepuasan sampeyan.

Mesthine, yen sampeyan duwe pitakon, hubungi staf layanan pelanggan. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, kita bakal mbenerake lan ngolah pengembalian dana. Ing kene, kita ngurmati para pelanggan lan ngupayakake banget. manawa kabeh pesenan sing dirampungake cukup marem.

Essential oil bottle5
Essential oil bottle4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita