• sub_head_bg

Botol Persegi Minyak Esensial Kaca Transparan Grosir

Werna : Transparan

Kapasitas: 15ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100ml

Aplikasi: Cocog kanggo ngemot macem-macem minyak, kayata minyak esensial senyawa, minyak sayur, inti, minyak wangi, minyak pijet lsp.

Bahan : Kaca

Pelabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo

Bayaran: T / T


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Botol minyak esensial kaca persegi
Kapasitas 10ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100ml
Werna Bening
Kustomisasi Nggih
Bayaran T / T
Gaya Conto
Panganggone Botol minyak esensial
Layanan layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna cetak lan proses liyane


Botol minyak olahan alun iki disenengi karo masarakat amarga desaine sing unik. Beda karo silinder tradisional lan bentuke unik. Yen dibandhingake karo bentuk silinder, bentuk kothak botol minyak katon luwih amba, ora nyebabake lemes visual masarakat. Nanging isih kalebu jinis botol minyak esensial. bisa nyimpen minyak esensial, minyak wangi, minyak pijet lan cairan liyane. Iki njaga minyak esensial sampeyan supaya aman, saengga ora kena pengaruh minyak wangi kaya minyak jeruk bali. Iki digawe saka kaca. Lan nalika sampeyan wis rampung nggunakake cairan asli, sampeyan bisa muter maneh lan nggunakake maneh. Desain sing bisa digunakake maneh menehi kontribusi gedhe kanggo nglindhungi lingkungan.

Werna transparan lan bisa nggambarake sinar srengenge, mula apik banget. Spesifikasi botol minyak esensial alun-alun yaiku 15ml, 25ml, 35ml, 50ml lan 100ml. Desain iki nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo konsumen, nanging uga kanggo sampeyan. urip kanggo nambah akeh kenyamanan lan nyuda macem-macem jinis masalah. Sawetara ukuran cocok kanggo portebel, gampang dipasang ing dompet sampeyan, sawetara sing cocog digunakake ing omah, kanthi macem-macem spesifikasi sing sampeyan pilih.

Kita duwe layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna pencetakan lan proses liyane, saengga bisa nggawe logo lan pola sing beda-beda sing sampeyan butuhake. Kita bisa ngatur Logo sing padha kanggo sampeyan miturut gambar asli sing diwenehake. Tutup sampul botol minyak halus persegi duwe macem-macem gaya, fungsi lengkap, sampeyan bisa milih tutup miturut kabutuhan sampeyan. Mesthi, produk kami berkualitas tinggi, sampeyan bisa yakin yen cairan kasebut ora bakal bocor.

Sing sampeyan butuhake bisa ngubungi layanan pelanggan, bakal diladeni kanthi tulus.

Essential oil bottle5
Essential oil bottle4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita